top of page

ELÄTKÖ JATKUVASSA KIIREESSÄ?

PYSÄYTÄ ITSESI NYT,
ennen kuin _______.

summer-tropical-beach-waves.jpg

paras aika pysähtymiselle on juuri silloin kun sinulla ei ole siihen aikaa

Uudista sinäkin elämäsi valmennuskirjeeni ohjeilla!

Thank you for choosing YOU!

AG4A2252.jpg

hei, olen laura ja tässä tarinani miksi haluan auttaa sinua kohti sädehtivää ja rennompaa elämää

Olen aina halunnut kokea uusia asioita, seikkailla ja elää täysillä elämääni. Polkuni on vienyt minua seikkailuihin Pohjois-Amerikan Disney On Ice jääshow- kiertueelta Italian Alppikylän synnytyssairaalaan

Olen kokenut mitä syvimpiä karikkoja ja mitä taianomaisimpia aallon harjanteita. Värikäs elämänkokemukseni on voimavarani jota ammennan valmentajana. Elinvoimaisuuden vahvistaminen on ollut punainen lankani tai oikeastaan sisäisen roihuni salaisuus läpi elämäni! Elinvoiman tietoisen tutkimisen aloitin jo teini-ikäisenä kun maajoukkue-luistelijana sain mahdollisuuden imeä tietoa elinvoiman vahvistamisesta eri alojen kansainvälisiltä huippu-ammattilaisilta

Aloin ymmärtää että oli sitten kyse onnistumisesta urheilusuorituksessa, työtehtävässä tai vaikkapa parisuhteessa niin kaiken perusta on tunne omasta elinvoimaisuudesta joka kantaa pitkälle missä tahansa elämäntilanteessa.
Kasvamme usein kivun kautta ja niin on käynyt myös kohdallani. Keskenmenot, vaikea raskaus, allerginen vauva, myrskyisä avioero, katastrofaalinen uusperhe kokeilu ja burnout ovat vaikuttaneet siihen miksi intohimoni on auttaa ihmisiä vahvistamaan elinvoimaisuuttaan ja tekemään isojakin uudistuksia elämässä. .

Tuntuu että aivan liian monet valitsevat tutun helvetin tuntemattoman taivaan sijaan.
-Buddha

my family.JPG

Kun kohtasin oman uupumuksen vuonna 2017, pysäytin hetkeksi oravanpyöräni ja kävin vakavan keskustelun peilikuvani kanssa. Fokukseni oli ollut liian kauan muiden tarpeiden täyttämisessä omieni sijaan. Olin toiminut jo 10 vuotta henkilöstöpäällikkönä ja nähnyt miten haastava sairaus uupumus voi olla.  Vahvistin elinvoimaani ja suunnittelin itselleni elämänmuutoksen valmennusohjelman. Jo puolen vuoden päästä elämäni oli muuttunut täysin, kurjuudesta kukoistukseen, selviytyjästä säteileväksi.  Kaikki asettamani tavoitteet eri elämänalueilla olivat toteutuneet!

Miten suuri vaikutus elämänenergiaan onkaan kun elinvoimaisuutesi virtaa vapaasti, parisuhteesi liekehtii, perheesi voi hyvin, talous on kunnossa, suunta on selkeänä ja teet itsellesi mielekästä ja merkityksellistä työtä! Tätä haluan myös sinulle!

PYSÄYTÄ ITSESI JA VAPAUTA OMA ELINVOIMAISUUTESI!


Haluan auttaa sinua saamaan itsellesi elinvoimaisen ja rennomman elämän. Ei enää säntäilyä, askareesta toiseen kiiruhtamista tai vain muiden tarpeista huolehtimista, vaan vapautunutta, innostavaa sinun näköistä elämää. Elämää jossa tunnet olevasi todellakin elossa! Uudista Elämäsi- valmennuskirjeen vinkkien avulla pidät SINUN elinvoimaisuutesi agendallasi, sillä liian usein tekee päätöksen että nyt alan huolehtia itsestäni paremmin niin silti muiden tarpeet ja kiireet tuntuvat puskevan päälle ja oman ajan tärkeys unohtuu, ja sitä en halua sinulle tapahtuvan

Uudista sinäkin elämäsi valmennuskirjeeni ohjeilla!

Thank you for choosing you!

Valmennukseni elämän uudistamiseen
AG4A2246.jpg

selviytyjästä säteileväksi

Surraako päässäsi loputon määrä stressaavia ajatuksia ja velvollisuuksia. Oireileeko kehosi mutta lisäät vain vauhtiasi?

 

Tämä valmennustrilogia on tarvitsemasi pysähdyshetki SINUN elämän äärelle. Nyt on sinun vuorosi nauttia ja loistaa! Kuka todella olet?      

Mikä sinut sytyttää? Mitkä ovat vahvuutesi?

Mitä todella haluat elämältäsi?

On aika pysähtyä ja oppia kuuntelemaan sisintäsi,

intuitiotasi sekä kehosi viestejä niin fyysisesti kuin mentaalisesti avaavien harjoitusten tukemana. Opit rentoutumaan, tunnistamaan energiavarkaat ja ne todelliset tarpeesi, unelmasi ja rajasi jotta näet selkeämmin minkä on muututtava. Oma elämäni oli yhtä selviytymistä kunnes käytin tämän valmennuksen metodeja ja muutin elämäni täysin!

sytytä intohimosi

Moni ympärilläni on tuskaillut kun kipinä tuntuu olevan kadoksissa. Mikään ei oikein kunnolla innosta saati sitten sytytä! Ja parisuhde tuntuu väljähtäneeltä. Minulta ja mieheltäni usein kysytään mikä teidän kipinän ja intohimoisen elämän salaisuus on, niin se ei todellakaan ole mikään salaisuus vaan se on vain jo sisällä olevan kipinäsi vapauttaminen. Tule inspiroitumaan @intohimolla kanvallemme jossa saat vinkkejä niin oman kuin kumppanisi kipinän sytyttämiseen.

ANN04679.JPG
ANN04646.JPG

henkilökohtainen   coaching

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pysähdyt tarkastelemaan elämääsi: ajatuksiasi, tunteitasi ja toimintaasi. Oivallat uutta jotta voit muuttua, ja siihen coaching on luotu.Opit havainnoimaan itseäsi ja muita ympärilläsi, teet parempia päätöksiä etkä toimi enää vain reagoiden. Kehität kykyäsi hallita mieltäsi, mikä vapauttaa sinut vanhoista kuormittavista ajattelukaavoistasi ja luot uudet elinvoimaiset elämäntavat joilla uudistat elämäsi.

 

Jo 3-6 kuukauden aikana tunnet todelliset muutokset olotilassasi, ja otat suuria harppauksia kohti uutta elämääsi.

ANN04679.JPG

TULE MUKAAN ELÄMÄN UUDISTAJIEN MATKAAN JA LÖYDÄ ELINVOIMAISUUDEN SALAISUUDET

kuule tulevista tapahtumistamme ensimmäisten joukossa, ja saa parhaat alennukset!

Thanks for submitting!

METODI ONNISTUNEESEEN MUUTOKSEEN

sign up
1s1.png

Sisäinen tarinasi määrittää kuinka tunnet ja toimit tai olet toimimatta.

Kun muutat tapasi, muutat elämäsi

Tunteet ovat toiminnan polttoaine.

Tunteet

TARINA

TOIMINTA

Hanna Bragge

Area Manager Leikkiset Oy

"I thought I don't have enough time for this coaching program,

but now I have more time because of this program."

bottom of page