top of page

tiedätkö kuka olet ja mitä oikeasti haluat?
PYSÄHDY ITSESI ÄÄRELLE,
JA TUNNISTA MITEN PERSOONALLISUUTESI ESTÄÄ SINUA..

summer-tropical-beach-waves.jpg

IHMINEN, TUNNE ITSESI!
SE ON KAIKEN ELÄMÄNVIISAUDEN ALKU. -sokrates 


Maailma avaa ovia monimuotoisuudelle ja työnantajat korostavat että meillä jokainen saa olla oma itsensä, mutta helpommin sanottu kuin tehty.

Jos on viimeiset 20, 30, 40 vuotta pitänyt olla tietynlainen että tulee kuulluksi, hyväksytyksi ja arvostetuksi, niin nyt yhtäkkiä pitäisikin olla oma itsensä! Sekö, jonka on jo hukannut matkalla kun on pitänyt olla se joku muu, jotta on mahtunut annettuun muottiin.

 
Ei siis olekaan niin helppo muistaa:

KUKA TODELLA OLET, MITÄ OIKEASTI HALUAT?

TIEDÄTKÖ MISTÄ SYTYT, MITKÄ OVAT TODELLISET SUPERVOIMASI JA MILLAISTA OLISI SE SINUN NÄKÖINEN ELÄMÄ?


HALLITSETKO SINÄ OMAA ELÄMÄÄSI VAI ONKO OHJAKSISSA PERSOONALLISUUTESI ALITAJUISET TOIMINTAMALLIT?

ENNEAGRAMMI APUNA OMAN ELÄMÄN JOHTAMISESSA

MIKÄ ON ENNEAGRAMMI?

ENNEAGRAMMI on järjestelmä joka auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja muita paremmin. Enneagrammi ei ole nykyajan tuotteistettu persoonallisuustyökalu vaan se on sekoitus muinaisia viisaus perinteitä yhdistettynä moderniin psykologiaan.

 

Enneagrammi on löytänyt tiensä ympäri maailman mm. yritysjohtajien, organisaatioiden, urheilijoiden, taiteilijoiden ja itsensä kehittäjien arvostetuksi työkaluksi. Enneagrammi ei keskity tunnistamaan miten eri persoonallisuudet käyttäytyvät, vaan se sukeltaa syvemmälle ja tuo näkyväksi motiivit miksi henkilö toimii jollain tavalla?  Ja juurikin näiden motiivien tunnistaminen mahdollistaa muutoksen.

 

Kun alamme tunnistamaan persoonallsuutemme luomia selviytymismekanismeja, näemme kuinka ne ovat rajoittaneet olemistamme ja tekemistämme, ja avaudumme mahdollisuudelle valita annammeko näiden mallien hallita elämäämme? 

 

Me olemme paljon enemmän kuin persoonallisuutemme, minkä vuoksi saatamme kokea turhautumista, levottomuutta ja uupumusta, sillä olemme kadottaneet yhteyden ydin minäämme, aitoon todelliseen itseemme. Tuon todellisen luonteen esiin päästäminen vaatii viisautta pysähtyä, tutustua ja tunnistaa omia ohjelmointeja vapautuakseen niiden auto-pilot toiminnolta.

 

Vapautuminen ei vaadi Enneagrammin tuntemista, mutta oman persoonallisuustyypin motiivijen, pelkojen, tarpeiden tunnistaminen nopeuttaa polkua ja tarjoaa näköalapaikan omien ongelmien ymmärtämiseen. Itsetuntemuksen avulla ymmärrämme myös muita paremmin ja vapautuessamme meitä ohjanneista ohjelmoinneista vuorovaikutuksemme toisten kanssa muuttuu olennaisesti merkityksellisempään suuntaan.

real you - valmennus

Uusi polku itsetuntemukseen ja yhteistyöhön!

Know Yourself valmennus on paras tapa tutustua Enneagrammiin ja saada näkyväksi omat persoonallisuustyypin selviytymismallit sekä kuinka ne näyttäytyvät elämässäsi. 

Valmennus sisältää:

  • Laajan tekoälypohjaisen Enneagrammi testin (iEQ9 Enneagram Testi) sekä laajan tulosraportin.

  • 1,5 h purkuvalmennuksen jossa pääset syvemmälle itsetuntemuksen polulla ja saat ymmärrystä mistä kohtaamasi haasteet voivat johtua sekä kuinka hyödynnät ainutlaatuisia vahvuuksiasi, luoden elämää jossa sinä ohjaat, ei automaattiset reaktiosi.

ss3.JPEG

knowing me, knowing you - työpaja tiimeille

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pysähdyt tarkastelemaan elämääsi: ajatuksiasi, tunteitasi ja toimintaasi. Oivallat uutta jotta voit muuttua, ja siihen coaching on luotu.Opit havainnoimaan itseäsi ja muita ympärilläsi, teet parempia päätöksiä etkä toimi enää vain reagoiden. Kehität kykyäsi hallita mieltäsi, mikä vapauttaa sinut vanhoista kuormittavista ajattelukaavoistasi ja luot uudet elinvoimaiset elämäntavat joilla uudistat elämäsi.

Jo 3-6 kuukauden aikana tunnet todelliset muutokset olotilassasi, ja otat suuria harppauksia kohti uutta elämääsi.

ANN04618.JPG

tässä pala tarinastani miksi haluan auttaa sinua olemaan aito oma itsesi

Olen aina halunnut kokea uusia asioita, seikkailla ja elää täysillä elämääni. Polkuni on vienyt minua seikkailuihin Pohjois-Amerikan Disney On Ice jääshow- kiertueelta Italian Alppikylän synnytyssairaalaan

Olen kokenut mitä syvimpiä karikkoja ja mitä taianomaisimpia aallon harjanteita. Värikäs elämänkokemukseni on voimavarani jota ammennan valmentajana. Elinvoimaisuus ja aitous ovat olleet itselleni tärkeitä arvoja läpi elämäni ja niitä olen etsinyt myös ihmissuhteistani. Aitous kulkee käsi kädessä elinvoimaisuuden kanssa sillä vaikka sain jo teini-ikäisenä maajoukkue-luistelijana mahdollisuuden imeä tietoa elinvoiman vahvistamisesta eri alojen kansainvälisiltä huippu-ammattilaisilta, oli kohdattava kuitenkin se totuus että mikään vinkki saada lisää energiaa ei kanna jos ei elä linjassa todellisen itsen ilmentämisen kanssa.


Kasvamme usein kivun kautta ja niin on käynyt myös kohdallani. Keskenmenot, vaikea raskaus, allerginen vauva, myrskyisä avioero, katastrofaalinen uusperhe kokeilu ja burnout ovat vaikuttaneet siihen miksi intohimoni on auttaa ihmisiä tuntemaan paremmin itsensä, vapauttamaan elinvoimaisuutensa  ja tekemään isojakin uudistuksia elämässä. .

Be yourself, everybody else is already taken -Oscar Wilde

perhekuva.jpg

Kun kohtasin oman uupumuksen vuonna 2017, pysäytin hetkeksi oravanpyöräni ja kävin vakavan keskustelun peilikuvani kanssa. Fokukseni oli ollut liian kauan muiden tarpeiden täyttämisessä omieni sijaan. Olin toiminut jo 10 vuotta henkilöstöpäällikkönä ja nähnyt miten haastava sairaus uupumus voi olla. Pysähdyin itseni äärelle ja huomasin kuinka persoonallisuuteni "säännöt ja uskomukset" estivät hyvinvointini. Halusin uudistaa elämäni ja se oli mahdollista vain sisäisen muutoksen kautta. Kokosin itselleni valmennusohjelman tukemaan halumiani muutoksia ja jo puolen vuoden päästä elämäni oli muuttunut täysin, kurjuudesta kukoistukseen, selviytyjästä säteileväksi.  Kaikki tavoitteeni eri elämänalueilla olivat toteutuneet!

Miten suuri vaikutus elämänenergiaan onkaan kun elät omannäköistä elämää, ilmaiset itseäsi totuudellisesti ja vapautuneesti. Silloin elinvoimaisuutesi virtaa vapaasti, parisuhteesi liekehtii, perheesi voi hyvin, talous on kunnossa, suunta on selkeänä ja teet itsellesi mielekästä ja merkityksellistä työtä! Tämän haluan myös sinulle!ENNEAGRAMMI on järjestelmä
1s1.png

Sisäinen tarinasi määrittää kuinka tunnet ja toimit tai olet toimimatta.

Kun muutat tapasi, muutat elämäsi

Tunteet ovat toiminnan polttoaine.

Tunteet

TARINA

TOIMINTA

Hanna Bragge

Area Manager Leikkiset Oy

"I thought I don't have enough time for this coaching program,

but now I have more time because of this program."

bottom of page