top of page
Kopio mallista Course & Webinar Slide Deck (1).png

TERVETULOA VALMENNUKSEEN,

JONKA AVULLA VAPAUTAT ELINVOIMAISUUTESI TAAS VIRTAAMAAN!

Juuri sinä, pysähdy ihan hetkeksi, hengitä syvään sisään ja ulos.

Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

 

Onko sun elämä sulle upea lahja vai kuormittava velvollisuuksien täyteinen suoritus?

 

Nautitko sä täysillä? Oletko löytänyt sen intohimon tunteen, sen kipinän sun sisällä joka saa sun silmät sädehtimään ja hymyn huulille?

Vai oletko hiljaa hyväksynyt että olotila, jossa mikään ei varsinaisesti sytytä sun innostusta kuuluu aikuisuuteen..tasaista, hieman mollivoittoista puurtamista..

 

Haluatko muutosta?

Odotatko elämäsi muuttuvan sit ku..

saadaan uusi koti, sit ku päästään lomalle, sit ku lapset vähän kasvaa, sit ku elämä vähän rauhoittuu ja mulla on enemmän aikaa..

Aikaa mille? Ai sulle ja sun omalle elämälle?

Jos tämä kuulostaa sulle tutulta niin pysäytä itsesi tuosta harhasta NYT. Lopeta kärsimys, äläkä suostu enää sellaiseen elämään, hetkeksikään!

Mun elämä oli täynnä velvollisuuksia ja mun halut, mun syvimmät toiveet ja unelmat oli

haudattu niiden alle. Onneksi työterveyshoitaja kysyi multa työpalaverissa että kuinka sä voit? Se kysymys havahdutti mut katsomaan peiliin, ja huomaamaan miten uupunut todella olin. Kaikki aika ja energia oli mennyt muiden auttamiseen ja asioiden hoitamiseen etten ollut huomannut kuinka surkeassa jamassa itse olin. Tuo kysymys auttoi mua pysähtymään itseni äärelle, huomaamaan uupumukseni.

Mä olin todellakin elänyt sitä sit ku elämää ja mun elämä oli kaikkea muuta kuin iloa ja nautintoa, puhumattakaan elinvoimaisuudesta. Se oli selviytymistä; huolia, ahdistusta, askareiden suorittamista, muiden auttamista ja toisten tarpeiden täyttämistä.

Ja SE elämä UUVUTTI mut! Ja hyvä niin, sillä jos sun elämä tuntuu yhtään samanlaiselta suorittamiselta niin anna mun kertoa: Kun pääset siihen vaiheeseen että YMMÄRRÄT oikeasti olevasi UUPUNUT, niin ONNEKSI OLKOON, se hetki on sun MAHDOLLISUUS aloittaa muutos kohti uudenlaista elämään!

Näin jälkikäteen oman kokemuksen sekä kymmeniä uupumuksia nähneenä näen, että uupumus on lahja! Lahja, joka on tullut muuttamaan sut ja sun elämän kohti sitä KUKA SÄ OIKEASTI OLET ja millaista elämää sä todella haluat elää. Uupumus oikein kohdattuna repii susta kaiken turhan ja sen raskaan ylimääräisen taakan joka on tarttunut matkaan sekä estänyt sua kuuntelemasta SUN sisäistä VIISAUTTA, sitä intuitiota joka nytkin kuiskii sulle että sä todella kaipaat muutosta ja sut on kyllä luotu johonkin ihan muuhun, johonkin mistä INNOSTUT, NAUTIT, ILOITSET JA SÄTEILET!

Elämä on aivan liian lyhyt tuhlattavaksi jatkuvaan “aina niin kiireellisten” asioiden suorittamiseen ja odottamiseen että kyllä se sitten muuttuu kun..

Mutta ei se MUUTU, ainakaan siihen suuntaan johon sen haluaisit muuttuvan,

ja hetken helpotus ei pitkälle kanna kun tulee taas uus sit ku..

Mun muutos alkoi kun myönsin uupumuksen, TIPAHDIN hetkeksi POHJALLE tuntien epäonnistumista, häpeää, riittämättömyyttä ja heikkoutta..

Mutta se mihin se johti OLI SEN ARVOISTA!

Parin viikon rypemisen jälkeen kaivoin esiin opukset valmennusohjelmista ja koulutuksista joita olin jo vuosia opiskellut. Olin opiskellut niitä AUTTAAKSENI MUITA, mutta kukahan sitä APUA olisi ehkä eniten tarvinnut?

Kokosin yhteen “harjoitusohjelman” (mitäpä muutakaan entinen urheilija osaisi tehdä),  ja tätä ohjelmaa noudattamalla aloin laittaa elämäni kuntoon. En toki silloin tiennyt toimiiko se, mutta tuntui ettei ollut mitään menetettävää, joten päätin noudattaa sitä, ja SE TOIMI!

ss4_edited.jpg

Jo kolmen kuukauden päästä löysin itseni tekemästä unelmaduunia ja työmatkalla Aasiassa, jossa menin arvostetulle REIKI opettajalle, ja tunnin hoidon jälkeen sain kuulla että multa ei löytynyt tukoksia mistään, kaikki energiakanavat olivat auki ja elinvoima virtaa vapaasti!

Ja siltä se tuntuikin, isoja elämänmuutoksia alkoi tapahtua ja mikä ihmeellisintä ne tapahtui kuin tanssien, ihan kirjaimellisestikin :)

UNELMAT TODEKSI...

Reilu puoli vuotta oli kulunut uupumuksestani ja kaikki kirjaamani unelmat/tavoitteet oli toteutunut, ja voin kertoa että ne ei ollut mitään pieniä tavoitteita (vaan intohimoinen parisuhde, superinnostava ja merkityksellinen työ, rahaa matkusteluun ym.).

Ne todella toteutui, olin elinvoimaisempi kuin vuosiin, elin intohimoisessa unelmien parisuhteessa, tein työtä jota rakastin, lapset voi paremmin, matkustelin ja minulla oli omaa aikaa ja harrastuksia joista nautin.

a0799db0be534e55ac9be1f894a1db58.jpeg

ILO, ENERGIA, NAURU, ja LEVOLLISUUS täyttivät elämääni.

Aloin jakaa metodia kun näin samaa pahoinvointia ja uupumusta ympärilläni, ehkä se voisi toimia muillekin, ja se TOIMI! Se toimi mun ystävälle ja työkaverille joten kokeilin sitä valmennusasiakkaille, jotka olivat samassa jamassa kuin itse olin ollut ja SE TOIMI heillekin. Ja itseasiassa heidän kautta syntyi nimi Selviytyjästä Säteileväksi valmennus, sillä vaikkakin muutos tapahtuu ensin sisäisesti niin näkisittepä sen ulkoisen muutoksen mikä heissä alkoi tapahtua, huuuh! He todellakin SÄTEILIVÄT elinvoimaa, rohkeutta, iloa, leikkisyyttä, intohimoa!

Harjoitusohjelma toimii koska se kaivaa sinusta itsestäsi esiin sen kaiken viisauden, jonka avulla voit eheyttää SINUN mielesi ja kehosi, sekä vapauttaa ELINVOIMASI taas virtaamaan. Ei kukaan tai mikään sun ulkopuolelta voi muuttaa sun elämää vaan se tapahtuu sisältä ulospäin. Sinä muutut suorittajasta, selviytymismoodissa elävästä raatajasta SÄTEILEVÄKSI HYMYILEVÄKSI AIDOKSI ITSEKSESI.

Ohjelman ensimmäinen vaihe on Elinvoima ja Rentoutuminen. Ylivirittynyt keho on saatava rentoutumaan. Kehosi saattaa jo huutaa sitä erilaisten oireiden kuten vatsavaivojen, päänsärkyjen, iho-ongelmien tai muiden kolotusten kautta. On turhaa yrittää tästä tilasta luoda jotain uutta ja ihanaa...  Ei, vaan ensin on löydettävä asiat mitkä varastaa energiasi ja tukahduttaa elinvoimasi.

Ensimmäinen vaihe sisältää mm.

 • Energiatukosten avaaminen kehollisten ja mentaalisten harjoitusten avulla

 • Energioiden ja aineenvaihdunnan herättäminen

 • Energiasyöppöjen tunnistaminen, ymmärtäminen ja irtipäästäminen

 • Oman elinvoimaisuuden vapauttaminen ja energian tuojat           ​​

Kopio mallista Course & Webinar Slide Deck (5).png

Toisessa vaiheessa kun mieli voi jo paremmin, lähdemme avaamaan sisälläsi olevaa viisautta. Kuka haluat olla, mihin haluat muutosta, mikä saa sinut syttymään ja millainen on elämä jota sinä haluat elää? Kolmas vaihe vastaa kysymykseen MITEN? Miten sä uudistat sun elämän? Toinen ja kolmas valmennusosio on mahdollista ostaa vasta kun on käynyt läpi ensimmäisen valmennusosion Elinvoima ja Rentoutuminen.

 

Jos olet yhtään samanlainen suorittaja kuten minä olin, niin kovin mieluusti olisin halunnut hypätä heti vaiheeseen kolme että MITEN tämä MUN ELÄMÄ muutetaan, ja juurikin siksi tämä ensimmäinen valmennus on se PAKOLLINEN askel, mikä todella voi edesauttaa sua saamaan sellaisen muutoksen minkä todella haluat, sillä...

TÄMÄ VALMENNUS VIE SUT PÄÄSTÄ SYDÄMEEN, MIELESTÄ KEHOON, SIIHEN SISÄISEEN VIISAUTEEN JOKA MAHDOLLISTAA TODELLISEN MUUTOKSEN JA UNELMIEN ELÄMÄN!

5ca2af0b783e479fae8c5f0251285a65.jpeg

Se tunne kun huomaat että sun elämä on jotain ihan muuta kuin ennen, sun unelmat ovat alkaneet toteutua ja sun keho on vihdoinkin rento joka mahdollistaa myös mielen hiljentymisen ja vihdoin sun kehon ja sydämen viisaus ohjaa sun valintoja, sun päätöksiä, sun käyttäytymistä ja toimintaa. Ja tätä mä todella haluan myös sulle!

Älä suostu ENÄÄ kuuntelemaan mielesi tarinaa että tällaista se vain nyt on tässä vaiheessa elämää, älä suostu olemaan se kireä, väsynyt, tylsä aikuinen, joita nuorena kammoksuit ja vannoit, että TUOLLAISTA MUSTA EI TULE IKINÄ!

Uudista itsesi ja elämäsi valmennuksen harjoitusten avulla, sillä tämä

valmennus auttaa:

 • Sinua tekemään todellisen kevätsiivouksen elämällesi, sillä harjoitusten avulla tunnistat mitkä asiat, tavat, ihmissuhteet vain varastavat energiaasi ja estävät elinvoimasi virtausta.

 • Huomaamaan millaisissa tunteissa vietät aikaasi, onko ne edes sinun omia vai toisista tarttuneita. Ja miten voit ohjata tunteitasi niin ettet ime aina toisten kipuja ja kiukkuja vaan pysyt omassa levollisuudessasi, itseäsi arvostaen.

 • Pysähtymään ja vapautumaan vanhoista pölyttyneistä ajatusmalleista, antaen kehosi ja mielesi eheytyä niin kokonaisvaltaisesti että olet valmennuksen jälkeen valmis unelmoimaan niitä aitoja todellisia sinun unelmia eikä mitään yhteiskunnan tai lähipiirin standardi odotuksia siitä, miten elämän kuuluu mennä tai mitä on ne saavutukset joita yhteiskunta arvostaa… Ne jos mitkä vain uuvuttavat lisää!

 • Tuntemaan yhteyden taas kehoosi sekä aitoon ydinminääsi joka täysin ymmärrettävästi on saattanut hautautua vastaantulleiden olosuhteiden vuoksi.

 • Herkistämään aistejasi ja kehon tuntemuksia niin, että alat tunnistamaan jo kehotasolla mitkä asiat, tilanteet, ruuat, ihmissuhteet, päätökset tuo sinulle energiaa ja mitkä vie?

 • Linjaamaan elämääsi vahvemmin niiden asioiden äärelle jotka boostaavat ja vapauttavat energiat taas virtaamaan!

 

MUUTAMA SANANEN TAUSTASTANI..

Olen työskennellyt nyt henkilöstön kehittämisen parissa yli 15 vuotta. Sitä ennen taustani on taitoluistelun huippu-urheilumaailmasta niin aktiivi maajoukkueluistelijana kuin ammattilaiskentillä Yhdysvalloissa Disney on Ice-jääshowssa.

 

Valmennan ja sparraan ihmisiä työpaikoilla muuttamaan omia tapoja toimia sekä pysähtymään omien vahvuuksien ja motiivien äärelle. Ja se miten ihmiset alkavat loistamaan kun he oppivat kuuntelemaan sisintään, on jotain niin upeaa! Olen istunut useissa johtoryhmissä ja ollut mukana uudistamassa kulttuuria, joka tukee paremmin ihmisten hyvinvointia, sillä ihan liian monta kertaa olen myöskin istunut uupumukseen sairastuneiden työntekijöiden ja lääkärien kanssa, pohtien kuinka auttaa uupunutta eheytymään ja rakentamaan elämää uudenlaiseksi.

Ja selvästikin oli tarkoitus, että myös itse kohtaisin uupumuksen, sillä sen kautta sain kokemuksen mitä se todella on, ja ennen kaikkea mitä siitä voi oppia ja miten siitä VOI TOIPUA! Sen vuoksi, haluan auttaa niin montaa kuin vain pystyn eheytymään ja uudistamaan elämän kohti elämää joka tuntuu JOKA PÄIVÄ lahjalta. 

Toimin myös hyvinvointivalmentajana ja joogaopettajana valmentaen erityisesti naisia ja pariskuntia säteilemään, ja tämän valmennuksen avulla haluankin kaivaa sinusta esiin sen säteilevän naisen, kuka sinä pohjimmiltasi olet, sekä auttaa sinua uudistamaan elämäsi sellaiseksi, jossa SINÄ hehkut elinvoimaa ja innostusta, tunnet vahvemmin rakkautta ja levollisuutta. 

2DF4CFD4-3268-4C96-B898-37F8F3199718.JPEG

HALUAN AUTTAA SINUA, JOKA..

Haluan auttaa sinua, joka olet jo mahdollisesti TURRUTTANUT ITSESI, jotta väsymys, suru, kipu ja kyyneleet eivät pääsisi pintaan. Sekä sinua, joka HUOLEHDIT KAIKISTA MUISTA ja ehkä sisimmässäsi toivot että joku huolehtisi sinusta. Anna minun huolehtia sinusta. Sinä OLET TEHNYT JO NIIN PALJON!

Minä tiedän miltä se elämä tuntuu, ja en halua että elät siinä kärsimyksessä enää hetkeäkään, tai että sairastut, pahimmassa tapauksessa vakavastikin, ja ihan vain sen vuoksi että luulit tekeväsi OIKEIN auttamalla muita!

 

Mutta tiesitkö että voit edelleen auttaa muita AUTTAMALLA ITSEÄSI! 

EHEYTETÄÄN ensin sinut ja sinun keho. Laitetaan ELINVOIMA VIRTAAMAAN. Tunnistetaan ja raivataan energiasyöpöt pois sinusta ja sinun elämästä! Avataan sinut tuntemaan taas INNOSTUSTA ELÄMÄSTÄ, iloa, toiveikkuutta, INTOHIMOA ja ROHKEUTTA.

38C5A94D-6941-4322-82F6-95E8F00E675B.JPEG

Ota siis tämä harjoitusohjelma käyttöösi, tee harjoitukset ja tunne muutos. Selviytyjästä Säteileväksi valmennuksen ensimmäinen osio auttaa sinut rentoutumaan ja vapauttaa elinvoimasi niin että pystyt ylläpitämään sen myös jatkossa!

 

Olen käyttänyt tätä ohjelmaa henkilökohtaisten asiakkaideni kanssa jo vuosia ja nyt se on saatavana kolmena verkkovalmennuksena, jotta mahdollisimman moni hyötyisi siitä. Henkilökohtaisissa valmennusohjelmissani asiakkaani ovat käyneet läpi nämä samat teemat & harjoitukset, ja niiden arvo 4 kuukauden kestoisena valmennuksena on ollut 3800€. Investointi on ollut iso mutta iso on ollut myös elämän muutos. 

 

Rahaakin arvokkaampaa on mielestäni se että investoit aikaasi itseesi ja onnellisuuteesi. Ja investointi kannattaa, sillä kun kohtaat tilanteesi ja ymmärrät miten voit muuttaa kaiken, löydät itsestäsi sellaiset voimavarat ja energiat että oksat pois!

Kopio mallista Course & Webinar Slide Deck (5).png

Mutta HUOMAA, että ainoa reitti UUTEEN ELÄMÄÄN on PYSÄYTTÄÄ itsesi ja KUUNNELLA ITSEÄSI.

TÄMÄ harjoitusohjelma auttaa sua löytämään yhteyden sun kehoon, sun sydämeen yksinkertaisten ja lyhyiden harjoitteiden avulla. Palautetaan sun mieli ja hermosto pois ylikierroksilta ja autetaan sitä korjaamaan, parantamaan itseään, sillä sen keho ja sydän kyllä osaa.

Ohjelman avulla saat NÄKYVÄKSI mitkä sun energiat ovat vieneet, MUUTOS ON MAHDOLLINEN!

Opit miten pysyt hereillä, etkä vaivu enää autopilotille. Osaat vihdoinkin huolehtia itsestäsi niin että elinvoima pääsee virtaamaan, aineenvaihdunta herää henkiin ja sisäinen VIISAUS ja VAHVUUS valtaavat sinut.

 

Tule NYT mukaan valmennuksen ensimmäiseen osioon ja anna minun auttaa sinua tuntemaan elämä innostavana seikkailuna ja lahjana mitä se todellakin ON! Nähdään toisella puolella!

Koska kenenkään ei tarvitse selviytyä yksin,

Rakkaudella,
Valmentajasi Laura

IMG_6715.JPG
mallipohjat ja tarjous.png

Jos tunnistat itsesi seuraavista:

 

 • Kehosi yrittää lähettää sinulle viestejä suolisto-oireiden, jomotusten, iho-oireiden, unihäiriöiden kautta

 • Aikasi menee muiden tarpeiden täyttämiseen ja kodista huolehtimiseen, eikä arjessa ole tarpeeksi tilaa itsestäsi huolehtimiselle

 • Odota kovasti elämäsi muuttavan, sitku  lapset vähän kasvaa, sitku puoliso muuttuu, sitku saadaan uusi koti, sitku päästään lomalle... 

 • Mikään ei varsinaisesti tunnu innostavan tai puhumattakaan, että jokin sytyttäisi kipinäsi liekkeihin

 • Olet hukannut itseäsi ruuhkavuosien keskelle, ja näetkin itsessäsi kireää, kontrolloivaa ja helposti ärsyyntyvää käytöstä 

 • Koet hankalaksi rentoutua ennen kuin kaikki hommat on tehty 

 

Ja haluaisit sen sijaan:

 

 • Elää elämääsi säteillen ja olla iloinen, naurava oma itsesi

 • Rentoutta ja levollisuutta elämään, vahvaa yhteyttä omaan sisimpääsi, jotta tunnistat millaista elämää haluat luoda itsellesi ja perheellesi

 • Omaa aikaa arjen keskellä; pysähtyä itsesi, elämäsi, unelmiesi ja sinun hyvinvointisi äärelle 

 • Lisää intohimoa elämääsi ja mahdollisesti myös parisuhteeseesi

 • Kehosi voivan paremmin, niin että sinulla on elinvoimaa ja energiaa hoitaa niitä arjen velvollisuuksia mutta myös niitä asioita, joita SINÄ haluat tehdä

Jos kuulet sisimpäsi sanovan kyllä, niin tämä Selviytyjästä Säteileväksi -valmennus auttaa sinua mentaalisten ja kehollisten harjoitusten avulla avaamaan energiatukokset niin kehosta kuin mielestä, jolloin yllä olevat asiat mahdollistuvat kun valmennuksen avulla elinvoimasi ja mehukkuutesi pääsee taas virtaamaan! 

Kopio mallista Course & Webinar Slide Deck (5).png
bottom of page